Ingredientes:
- 1 beringela;
- 1 courgete;
- Cenouras;
- Batatas;
- Mini Cebolas para assar;
- Tomates Cherry;
- Pimento vermelho;
- Pimento laranja;
- Sal;
- Vinagre Balsâmico;
- Vinho tinto;
- Alecrim;
- Ervas de Provence;
- Oregãos;
- Azeite;
- Creme Culinário de Ervas aromáticas.
Lavar e cortar os legumes. Temperar com os ingredientes mencionados e quantidades a gosto.
Levar ao forno a assar cerca de 50 minutos a 200ºC.
(English)
This was the recipe that i served with this salmon on Mother's Day...
Ingredients:
- An eggplant;
- 1 zucchini;
- Carrots;
- Potatoes;
- Mini Onions for roasting;
- Cherry Tomatoes;
- Red Pepper;
- Orange peppers;
- Salt;
- Balsamic Vinegar;
- Red Wine;
- Rosemary;
- Provence Herbs;
- Oregano;
- Olive oil;
- Culinary Cream with Herbs.
Wash and cut the vegetables. Season them with the ingredients mentioned and quantities on your taste.
Put it in the oven and let it cook for 50 minutes at 200 ° C.
(English)
This was the recipe that i served with this salmon on Mother's Day...
Ingredients:
- An eggplant;
- 1 zucchini;
- Carrots;
- Potatoes;
- Mini Onions for roasting;
- Cherry Tomatoes;
- Red Pepper;
- Orange peppers;
- Salt;
- Balsamic Vinegar;
- Red Wine;
- Rosemary;
- Provence Herbs;
- Oregano;
- Olive oil;
- Culinary Cream with Herbs.
Wash and cut the vegetables. Season them with the ingredients mentioned and quantities on your taste.
Put it in the oven and let it cook for 50 minutes at 200 ° C.
Nunca encontrei por aqui beringela branca...interessante :)
ResponderEliminarbj
Foi a primeira vez que vi e achei engraçado!!!! Tive de trazer:)))
EliminarDeve ficar 1 delicia , beijinhos
ResponderEliminarObrigada
EliminarFantástico! O aspecto é divinal!!!!
ResponderEliminarOlá Sónia. Que berinjela diferente. Seu prato está muito bonito e muito saudável.
ResponderEliminarUm abraço, Fabiana.
http://sabornoprato.blogspot.com.br