segunda-feira, 20 de agosto de 2012

Pescada Crocante no Forno / Crispy Hake in the Oven


(Português)
O blog tem andado um pouco parado... a vontade de cozinhar não tem sido muita nem de registar as refeições. Durante algumas semanas pouco cozinhei. Mas felizmente a vontade já veio aos poucos e depois destas 3 semanas que passámos em Portugal sinto-me pronta para comecar.
A carne vai voltar ao menu... tentei evitar mas não correu muito bem. A vontade de a cozinhar e de comer é mais forte. Por isso contem com mais receitas:)
Para já deixo esta receita de pescada. Já fiz mais vezes e é muito simples. Faço no forno pois torna-a sempre menos doentia.

Ingredientes:

- Filetes de pescada;
- Alho picado;
- Sumo de limão;
- Sal;
- Pão ralado.

Temperar os filetes com o alho, sumo de limão, limão cortado e sal. Deixar a marinar algumas horas.
Passar os filetes por pão ralado e levar ao forno. Deixar cozinhar e corar.

(English)
The blog has been a little idle ... the will to cook has not been much or even to shoot the meals. For a few weeks i barely cooked. But thankfully the will has come gradually and after these three weeks we spent in Portugal I feel ready to start.
The meat will return to the menu ... I tried to avoid but it didn't go very well. The desire to cook and eat is stronger. Therefore i will show you more recipes :)
For now I leave this hake recipe. I've done more times like this and it is very simple. I make it in the oven, makes it less unhealthy.

Ingredients:

- Hake fillets;
- Chopped garlic;
- Lemon juice;
- Salt;
- Breadcrumbs.

Season the fillets with the garlic, lemon juice, sliced ​​lemon and salt. Leave to marinate for a few hours.
Pass the fillets by the bread crumbs and cook it in the oven until its overgild.















2 comentários:

OBRIGADA PELA VISITA.

Sónia Meirinho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...