terça-feira, 28 de agosto de 2012

Puré de Ervilhas com Cebolinho e Queijo de Nozes / Peas Puree with Chives and Cheese with Walnuts


(Português)
Hoje mostro-vos esta opção de acompanhamento... um belo puré, verdinho e cremoso.
A verdade e que cada vez faço menos arroz e massa... gosto de ambos mas quando é muitas vezes também cansa. Agora opto mais pelos purés, misturas de legumes, saladas, etc. São belas opções e podem ser muito simples de confeccionar.
Este puré, por exemplo, é super rápido de fazer e as combinações são as que vocês mais desejarem. E agora com o meu liquidificador ainda melhor, bastam uns segundos para se transformar no que está na foto, e fica muito cremoso.

Ingredientes:

- Ervilhas;
- Louro;
- Àgua;
- Sal;
- Leite;
- Cebolinho;
- Queijo fresco com nozes.

Cozer as ervilhas em água, louro e sal.
Escorrer a água e colocar as ervilhas no liquidificador com um pouco de leite. Bater em puré.
Picar o cebolinho e envolver. Servir com queijo de noz.

(English)
Today I show you this option of a sidedish ... a fine puree, very creamy and green.
The truth is that I make less rice and pasta to serve with dishes ... I like both but when it is too often I get tired. Now I opt more for purees, mixes of vegetables, salads, etc.. These options are great and can be very simple to cook.
This puree, for example, is super quick to make and the combinations are the ones you most desire. And now with my blender is even better, it only takes a few seconds to turn on what is in the picture, and is very creamy.

Ingredients:

- Peas;
- Bay leavesl;
- Water;
- Salt;
- Milk;
- Chives;
- Fresh cheese with walnuts.

Boil the peas in water, bay leaves and salt.
Drain the water and put the peas in a blender with a little milk. Blend it until a fine consistency.
Chop the chives and mix everything together. Serve with cheese with walnut.











6 comentários:

OBRIGADA PELA VISITA.

Sónia Meirinho

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