sexta-feira, 25 de janeiro de 2013

Vieiras e Legumes Cozidos a Vapor / Steam Cooked Scallops and Vegetables


( Português )

Desde que adquiri a minha máquina de cozer a vapor que a tenho utilizado com imensa frequência. A receita que hoje vos mostro foi toda confeccionada na máquina. Como podem ver permite realizar comidas diversas e todas muito mais saudáveis. 
Aqui decidi preparar uns noodles, legumes e cozinhar vieiras. Os sabores ficam deliciosos bem como as texturas.

Ingredientes:

- Noodles;
- Água;
- Knorr de Galinha;
- Espargos;
- Cenouras;
- Vieiras;
- Sal.

1. Colocar os noodles na cuba para o arroz com água a cobrir e o caldo de Knorr.
2. Na segunda camada colocar as Vieiras e legumes. Temperar de Sal.
3. Programar a máquina para cerca de 15 minutos. Deixar cozinhar.

( English )


Since I bought my steam cooking machine that I have used it with a lot of frequency. The recipe that I show you today was all made ​​on the machine. As you can see allows you to cook various dishes and all much healthier.
Here I decided to prepare some noodles, vegetables and scallops. The flavors are delicious and so the textures.

Ingredients:

- Noodles;
- Water;
- Knorr of Chicken;
- Asparagus;
- Carrots;
- Scallops;
- Salt.

1. Place the noodles in the rice bowl and cover them with water and th Chicken seasoning.
2. In the second layer put the scallops and vegetables. Season with Salt
3. Program the machine for about 15 minutes. Leave it to cook.














2 comentários:

OBRIGADA PELA VISITA.

Sónia Meirinho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...